77343
Książka
W koszyku
Kwiatowa uczta : jadalne kwiaty w 100 przepisach / Małgorzata Kalemba-Drożdż. - Warszawa : Egros, [2013]. - 244 stron, ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Idealna książka dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych, niekoniecznie biegłych w sztuce gotowania. Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Jadalne kwiaty służą nie tylko jako dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania. Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.
Status dostępności:
Biblioteka główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie 238.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej