78269
Book
In basket
Słodkości w insulinooporności / Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska. - Wydanie I. - Łódź : Wydawnictwo Feeria, 2019. - 276, [4] strony : fotografie, ilustracje ; 21 cm.
Autorki w swojej książce przekazują wiele cennych informacji dotyczących produktów, z jakich można bezpiecznie korzystać, oraz uczulają na błędy popełniane przez wielu smakoszy słodyczy. Czasami nawet nie zdajemy sobie sprawy, że robimy coś źle, co później ma negatywne skutki. Celem autorek jest przede wszystkim uchronienie czytelnika od takich sytuacji. W książce znajdziesz informacje na temat słodkości, które można jeść bez wyrzutów sumienia, oraz o tym, czym jest cukier dodany i jak się od niego odzwyczaić. Poznasz wiele ciekawych i równie smacznych zdrowszych zamienników cukru. Dodatkowo znajdziesz wiele inspirujących i prostych przepisów na zdrowsze wersje słodyczy, które można jeść bez poczucia winy. Dzięki tej książce poznasz tajniki sprytnego przemycania przyjemności w diecie, jednocześnie nie burząc swoich planów na zdrowe życie i piękną sylwetkę. Czego chcieć więcej?
Availability:
Czytelnia
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: 100 przepisów bez dodatku cukru!
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronie 270-273. Indeks.
Reviews:
Other editions:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again